Magyar celeb

A szürke hétköznapok átlagemberei közül kiemelkedő hírességek születésének felfedezése

Ajánló

Címkék

Archívum

Nyílt utcán támadták meg Végh Andrást, a Jambargo együttes frontemberét

2012.06.06. 10:06 celebmester

Valószínűleg kifigyelték a Jambargo együttes frontemberének napi útvonalát, és tegnap délután, a munkahelye közelében többen megtámadták Végh Andrást.
 
Szerencsére a támadó csapat az együttes rajongótáborához tartozó fiatalokból állt, és céljuk mindössze a hirtelen feltörekvő világsztártól követelt autogram volt. András köszöni, jól van, bár kissé nehezen viseli a hirtelen jött sztársággal járó közismertséget, és ezúton kéri a rajongóit, hogy legyenek türelemmel a legközelebbi koncertig, ahol – ígérete szerint – az együttesről készült fotókon osztanak autogramot.
 

Közben Végh András közölte, hogy 2012.06.15 péntekre módosult a különkoncert tervezett időpontja, mivel az előkészületekhez (koncerthelység kialakítása, jegyek nyomtatása) szükség volt egy héttel csúsztatni az időpontot. A hazánkban forgató Bruce Willis is jelezte, hogy elmenne erre a koncertre, és a helyszín megközelítésére akár katonai helikoptert is igénybe venne. 

Szólj hozzá!

Címkék: Jambargo Végh András koncerthír

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarceleb.blog.hu/api/trackback/id/tr714568451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása