Magyar celeb

A szürke hétköznapok átlagemberei közül kiemelkedő hírességek születésének felfedezése

Ajánló

Címkék

Archívum

Hihetetlen tömeg rohanta meg a Budaörsi Művelődési Ház pénztárát Jambargo koncertjegyekért

2012.06.05. 11:47 celebmester

Végh András, a Jambargo együttes frontembere egy mai interjú során elmondta, hogy a magas közönségigény miatt a Jambargo együttes menedzsere egy külön koncert szervezésébe fogott. Ez a koncert nem szerepel a 2012 évi hivatalos koncertturnéjuk programján, létrejötte csupán az előző koncertről lemaradt rajongóknak kíván lehetőséget nyújtani az együttessel történő találkozásra. Az extra koncert különleges tematika köré épül, és eddig nem hallott blues és rock számok is megjelennek a repertoárban.

Miután az interjúban Végh András a tervezett időpontot és a helyszínt is megmondta, hatalmas tömeg rohanta meg a Budaörsi Művelődési Ház pénztárát a jegyekért.

Sajnos a BMH igazgatónőjének kellett közbelépnie, hogy a pénztár előtt várakozó rajongókat lehűtse, ugyanis még nincs meg a végleges szerződés, és a művelődési ház is szertene nagyobb befogadóhelységet biztosítani egy ilyen kiemelkedő koncertre és amúgy sem áll rendelekezésre elegendő kinyomtatott jegy, hiszen eddig nem készültek ilyen várhatóan nagy létszámú eseményre. Később a BMH hivatalos közleményben kérte a rajongók türelmét arra az időre, amíg a koncertnek megfelelően átalakítják a helyszínt és felkészülnek a jegyeladásra.

A pletykák szerint 2012 június 8-án péntekre tervezik ezt a különleges koncertet, addig mi is figyeljük a fejleményeket és tudósítunk, ha meglesz a végleges megállapodás.

Szólj hozzá!

Címkék: Jambargo Végh András

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarceleb.blog.hu/api/trackback/id/tr884566609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása